السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
انا عايزة اعمل مشروع زبادى وعايزة حد يفيدنى في الموضوع ده لو سمحتم؟ وحاجة كمان ع
ايزة اعمل جبنة في البيت بس باستخدام المنفحة يا ريت حد يقولي علي الطريقة بالظبط
جزاكم الله كل خير
مواضيع مشابهة:
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
انا عايزة اعمل مشروع زبادى وعايزة حد يفيدنى في الموضوع ده لو سمحتم؟ وحاجة كمان ع
ايزة اعمل جبنة في البيت بس باستخدام المنفحة يا ريت حد يقولي علي الطريقة بالظبط
جزاكم الله كل خير
مواضيع مشابهة:
وعجلت اليك ربي لترضي
اتمنى لكى التوفبق وبنسبه لمشروعك كلمينى على تليفونى وانا هسعدك لله عز وجل حتى المعدات عندى 0102458461 الاخ اسلام
السلام عليكم
اخت دعاء
المشروع دة عاوز عملى مش كلام ينكتب وخلاص وعلى فكرة هوة سهل جدا كان عندى المشروع دة فى القاهرة فى منيل الروضة ولو اى استفسار اتصال تلفونى افضل
ونسئل اللة التوفيق للجميع
الاستشارى الزراعى شوقى ابوعزيز 01277770866
الأخت/دعاء
صناعة الجبن الأبيض فى المنزل
نجيب 5لتر لبن جاموس ونحط عليهم250جم ملح طعام ونسخن على حمام مائى مع التقليب حتى 65م وبعدين نبرد اللبن حتى45م وذلك بأزالة المياه الساخنة ووضع مياة باردة مع التقليب
وبعدين نحط معلقة منفحة كبيرة ونقلب كويس ونسيب اللبن لمدة 3 ساعات حتى الحصول على خثرة قوية تعرفيها بوضع السكين داخ الخثرة تطلع نظيفة وتحسى انها شبه الزبادى الجامد
بعد كده تجيبى مصفاه وتحطى عليها شاشة وتنقلى بحرص بكبشة الخثرة الى الشاشة زحلقة مش رمى
هذى اطراف الشاشة لخروج الشرش وبعد 10ق ضمى اطراف الشاشة وعصريها بالراحة وحط عليها اى غطاء وثقل حوالى 2ك لمدة 3ساعات وشيلى الغطاء والثقل وسبيها كمان 5 ساعات وحلى الشاشة وقطعى الجبن مكعبات وبالهنا والشفا واحفظيها فى الثلاجة ولو عايزة تحطى عليها شرش لطول التخزين شوية حطى لها شرش 10% ملح
صناعة الزبادى
كل المعدات من عند اشرف سيف امام كوبرى 6 اكتوبر فى رمسيس اول ش الجلاء
الحضان وتنك التسخين بالبوتجاز وممكن يعمل لك تعبئة يدوية
ولو عايزة حاجة احدث كلمينى 0101644326 م/محمد الهوارى