بعد استخدام الزيت في قلي البطاطس ( الى انا باحبها جدا ) فانها تغلق الغاز ثم تضع قطع الخبز في الزيت و تقوم بتحميره ( و هذا ايضا انا احبه جدا ) و لكن عندما سالتها قالت لكي يبرد الزيت بسرعه و لكي يقلل من تبخر الزيت في المطبخ و لا ينتقل الى مكان اخر فيسبب ازعاج .
ايه رايكم في الفكرة دي .
مواضيع مشابهة:


اقتباس
المشكلة هي الاضرار الصحية للدهون والمقليات وتراكم الدهون في الجسم ومايترتب عليها من اضرار بالغة !! فكرة ماما حلوة
بس فكرتك انتي في اكل قطعة الخبز المحمره بالزيت مش حلوه