milk free lactose
النتائج 1 إلى 6 من 6

الموضوع: milk free lactose

  1. #1
    تاريخ التسجيل
    Mar 2012
    الدولة
    مصر
    المهنة
    مهندس زراعي ومدير عام مصنع النمر لمنتجات الالبان السوري والمصري
    الجنس
    ذكر
    العمر
    33
    المشاركات
    122
    أعجبتني مشاركتك (-)
    19

    milk free lactose


    قامت شركة لبنيتا لمنتجات الألبان بإنتاج نوع لبن جديد خالي من اللاكتوز لمن يعاني من مرض حساسية اللاكتوز ويكون غير قادر على هضم اللبن ومنتجاته وهو عباره عن لبن تم اضافة اليه انزيم اللاكتيز الذي يقوم بتحليل سكر اللاكتوز الى مكونيه الأساسيين سكر الجلوكوز وسكر الجالاكتوز وتكون نسبة التحليل 100 % ويتم التحليل على درجة حراره 37 درجه مئوي ومع العلم زيادة درجة الحلاوة في اللبن نتيجة انفراد الجلوكوز والجالاكتوز الذي تكون درجة حلاوتهم اعلى من اللاكتوز

    مواضيع مشابهة:

  2. #2
    الصورة الرمزية م- عمرو نجيب
     غير متصل  مشرف قسم تكنولوجيا الألبان
    تاريخ التسجيل
    Mar 2008
    الدولة
    مصرى مقيم بالخارج
    المهنة
    مدير بحوث وتطوير المنتجات
    الجنس
    ذكر
    العمر
    39
    المشاركات
    832
    أعجبتني مشاركتك (-)
    158

    موجود في جميع دول العالم بس في الشرق الاوسط سوقة محدود جدا


  3.  غير متصل  مشرف قسم تكنولوجيا الألبان كاتب الموضوع
تاريخ التسجيل
Mar 2012
الدولة
مصر
المهنة
مهندس زراعي ومدير عام مصنع النمر لمنتجات الالبان السوري والمصري
الجنس
ذكر
العمر
33
المشاركات
122
أعجبتني مشاركتك (-)
19

أنا عارف ان هو موجود في جميع دول العالم بس في مصر عموماً كان الموجود فيه مستورد من الخارج لكن حاليا شركة لبنيتا المصريه بتصنع المنتج ده ومنزلاه في السوق المصري وطبعأ دي حاجه كويسه جداً ان بلدنا لسه فيها حاجات أكثر

اقتباس اقتباس

 غير متصل 
تاريخ التسجيل
Feb 2009
الدولة
مصر اسكندرانى0126547702
المهنة
طالب جامعى
الجنس
ذكر
المشاركات
5
أعجبتني مشاركتك (-)
0

مين قلك انه على 37 بلاش المعلومات الخطا دى يا متعب

م/أحمد رفعت
اقتباس اقتباس

 غير متصل  مشرف قسم تكنولوجيا الألبان كاتب الموضوع
تاريخ التسجيل
Mar 2012
الدولة
مصر
المهنة
مهندس زراعي ومدير عام مصنع النمر لمنتجات الالبان السوري والمصري
الجنس
ذكر
العمر
33
المشاركات
122
أعجبتني مشاركتك (-)
19

اللي قالي المعلومات مستشار الشركه بتعتيكوا وانا اكيد مش حجيب كلام من عندي واكيد انت عارف مين المستشار ده

اقتباس اقتباس

 غير متصل  مشرف قسم تكنولوجيا الألبان
تاريخ التسجيل
Mar 2008
الدولة
مصرى مقيم بالخارج
المهنة
مدير بحوث وتطوير المنتجات
الجنس
ذكر
العمر
39
المشاركات
832
أعجبتني مشاركتك (-)
158

طيب متتخانقوش ... الأنزيم بيبدأ يشتغل من درجة 5 مئوي ولحد 40 درجة وعلى حسب درجة الحرارة تتدرج سرعة الانزيم يعنى لو 10 درجات من تقريبا 18 ساعة ولو 35 حوالى ساعة لارقام دي تقريبية أحتمال ساعتين بالنقص أو بالزيادة .... أنا كنت شغال من 3 سنين مع سبلاير بيورد المنتج دة وعملت تجارب كتير وزهقتة وزهقنى وفي الاخر السوق مش ماشى مع المنتج دة .. شوف المصنع بتاعك ونوعية الحليب والهيجين وشوف السعة الأنتاجية وحدد درجة الحرارة اللى أنت عاوزها لأنها مش قانون


http://www.chr-hansen.com/products/p...lactasetm.html

اقتباس اقتباس