السلام عليكم جميعا
وزادكم الله من فضله
برجاء مساعده علميه
انا بفتح مصنع صغير خاص بالبطاطس المجمده
ولكن امامى مشكله كبيره وهى :-
البطاطس مش بتكون مقرمشه من بره زى بتاعه فارم فريتس
السؤال هو هل هناك اى شيىء يضاف الى البطاطس لجعلها مقرمشه ؟
الخطوات الى عندى
1 فرز
2- غسيل
3- تقشير
4 - سلق بالبخار
5- تفريز
6- تعبئه
ولكن فى نهايه الامر البطاطس بتكون كويسه ولكن ليست بجوده فارم فريتس
ينقصها القرمشه الخارجيه
ارجوكم المساعده
وشكرا لكم
مواضيع مشابهة: